JLM Ditch Witch ScandinaviaJLM Ditch Witch DenmarkJLM Ditch Witch PolandJLM Ditch Witch UkraineJLM Ditch Witch FinlandJLM Ditch Witch Norway 

JLM Finland Oy, DitchWitch

On osa JLM Scandinavia AB konsernia. Yrityksemme Suomen toiminnot perustettiin vuonna 2009. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tuomme Suomeen Ditchwitch, Subsite, Hammerhead, Zahn ja Baroid tuotteita.

Yrityksemme pääkonttori ja keskusvarastomme sijaitsee Malmössä, Ruotsissa. Kaikki myymämme koneet varustellaan ja valmistellaan luovutusta varten ammattitaitoisten ja koulutettujen asentajiemme toimesta Malmössä. Keskittämällä asennustoimintamme yhteen paikkaan varmistamme parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Suomen ja Ruotsin toimintojen lisäksi meillä on myyntikonttorit Tanskassa, Puolassa, Ukrainassa ja Norjassa. JLM Scandinavia Ab:llä on yli 35 vuoden kokemus maanrakennuksen erikoiskoneiden parissa toimimisesta.
Haluamme että:

– Olemme varteenotettava kumppani kunnallistekniikan asennuksiin liittyvissä työtehtävissä.
– Olemme markkinajohtaja teknisen kehityksen, myynnin ja jälkimarkkinoinnin saralla.
– Olemme innovatiivisia ja avoimia asiakkaidemme erityistoiveille.
– Olemme yritys, joka palvelee asiakkaitamme ”avaimet käteen” periaatteella.

Lisätietoja meidän toiminnastamme Suomessa saat ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (+358 50 313 2011). dw  www.baroididp.com