JLM Ditch Witch ScandinaviaJLM Ditch Witch DenmarkJLM Ditch Witch PolandJLM Ditch Witch UkraineJLM Ditch Witch FinlandJLM Ditch Witch Norway 

             
 

JT5

 
  Mitat  
  Pituus 3.10m
  Korkeus 1.78 m
  Leveys 0.912 m
  jt520head  
             

 

JT5  
  Tekniset tiedot  
  Vetovoima 22 kN
  Pyöritysvoima 746 Nm
  Pyöritysnopeus 0-195 kierrosta/min
  Pumpun tuotto 0-18.9 litraa/min
  Poratangon pituus 1.5 m
  Poratankoja makasiinissa 30 st
  Moottori Kubota D1105
  Teho 28.5 hv
  Paino 1674 kg
  Integroitu ankkurointijärjestelmä Kyllä, 1 ankkurointipiste
  Automaattinen tankojen käsittely Ei
  Automatisk borrstångsmörjning Puoliautomaattinen
  Val av borrstångsrad Manuellt

 

    
• Maskinen är utrustad med gummilarvband som minimerar skador på asfalterade ytor och gräsmattor vilket håller återställningskostnaderna nere. Dubbelt förankringssystem av hydraulisk skruvtyp minimerar åverkan på t ex gräsmattor och den robusta konstruktionen borgar för säkerhet vid krävande korta installationer.    • Borrstängernas smörjsystem är pedalstyrt och maximerar livslängden på gängtappar och ökar produktiviteten. Med en längd om endast 2,97m kan JT5 enkelt arbeta i gatumiljö utan att blockera trafiken.
     
• JT5 är mycket kompakt och lättmanövrerad vilket gör det enkelt att transportera med ett släp och att passera genom en öppning om endast 910mm. Det gör den idealisk för installationer av t ex fiber, kabel eller rör i trånga områden.   • Borrstängerna är designade, producerade och testade av Ditch Witch för maximal produktivitet med JT5. Med en böjradie om 21,3m möjliggörs korta, branta installationer utan att äventyra borrstängerna.