JLM Ditch Witch ScandinaviaJLM Ditch Witch DenmarkJLM Ditch Witch PolandJLM Ditch Witch UkraineJLM Ditch Witch FinlandJLM Ditch Witch Norway 

SUUNTAPORAUS

Suuntaporaus on menetelmä jolla asennetaan putkia ja kaapeleita maahan kaivamatta. Menetelmä on ympäristöystävällinen eikä hintavia ja aikaa vieviä maisemointitöitä tai liikennejärjestelyjä tarvitse tehdä.

Ditch Witch on suuntaporauksen edelläkävijä. Suurin osa komponenteista, esim. mittalaitteisto, poratangot, aventimet, työkalut ym. valmistetaan Ditch Witch:n omissa tehtaissa. Porausnestejärjestelmät rakennetaan ja räätälöidään asiakastarpeen mukaan JLM tiloissa Malmö:ssä. Ditch Witch:llä on laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman ansiosta, johtava asema maailman suuntaporamarkkinoilla.

All terrain

Ditch Witchin kehittämä ja patentoima All Terrain (AT) tekniikka mahdollistaa suuntaporauksen, joka on aikaisemmin osoittautunut mahdottomaksi. AT järjestelmän kaksois poratangot, tarkoitukseen sopivat terät ja huomattavasti paranneltu ankkurointijärjestelmä mahdollistaa kovaan moreeniin poraamisen, rikkonaiseen kallioon ja kiinteään kovaan kallioon. Jälleen merkittävä askel suuntaporauksen kehityksessä.

   

Jet Track / All Terrain JT100 AT100
JT5 JT922 JT1220 Mach1 JT2020 Mach1 JT30 Mach1/AT JT4020 Mach1/AT JT100 Mach1/AT

 

jlmmetod Styrbar horisontell borrning öppnar upp helt nya möjligheter att göra installationer utan att påverka trafik och annan verksamhet vid installtionsplatsen.
styr tillb thumb Med Ditch Witch sortiment av tillbehör går jobbet smidigt och fort.